Испанците от Калима пея и танцуват в панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:59 / 13.10.2008
1295
Нуево фламенко групата Калима ще забавлява пловдивчани на 22 октомври в панаира, се разбра днес. Барселонците, които това лято подлудиха публиката на най-големите европейски фестивали със завладяващи ритми от Испания, Бразилия и Куба, идват у нас за три концерта – в София, Пловдив и Сливен. Темпераментните музиканти ще загреят публиката и заедно с нея ще подпалят пода от танци. Те свирят  най-модерния микс от класическо фламенко, самба, каталунска румба, чил аут и хип–хоп.

Калима е най-новият проект на Хуан Лу - музикален продуцент на популярните групи Macaco и Ojos Brujo. Албумът, който Калима представя у нас е с Грами номинация за най-добър фламенко албум. Вселена от ритми  и цветове, излъчвани от 15-те музиканти, вокалисти и танцьори ще омагьосат и заредят публиката с   настроение и положителна енергия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).