Група "Остава" отбелязва 30 години на сцената с турне, идват и в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:23 / 08.03.2022
1984
Група "Остава" отбелязва 30 години на сцената с турне и нов шести студиен албум. Готово е и видеото към най-новия сингъл "Мама", разказват от екипа.

На 20 май в Sofia Live Club е официалната промоция на албума, а на 7 октомври предстои концерт в зала 1 на НДК. Преди това, на 20 септември, "Остава" кани почитателите си и в Античния театър, в Пловдив, съобщава БТА.

Другите градове и дати от списъка с концерти ще бъдат обявени допълнително. 

"Когато песента беше само идея, в текста си пеех Mother и се чудех каква дума мога да използвам на български, която да е толкова ясна и мелодична, и пробвах с мама. В началото ми стоеше много странно, но мисля, че е хубаво човек да се самопровокира и в крайна сметка се получи един силно емоционален текст възпяващ отчаянието до такава степен, че стигаш до там да се надяваш "Мама" да оправи нещат", разказва Свилен Ноев, автор на текстът и на музиката на "Мама".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).