Графа твори музикално вълшебство в поредица от акустични концерти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:54 / 25.05.2022
1000
Влади Ампов - Графа и топ музикантите му ще представят нов акустичен проект с най-големите хитове на певеца в поредица от четири концерта. Първото събитие ще се състои в Античен театър – Пловдив на 11 юни, следват летните театри в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.

Музиката е изкуство, което се преживява с цялото внимание към мелодията и текста, а в песните на Влади Ампов откриваме богатство от теми, които докосват и не ни оставят безучастни. Атмосферата и версиите, които Графа сътворява предразполагат към взаимство, общуване с езика на музиката и напомнят на онези моменти, в които с приятели на плажа, у дома или на парти пеете, танцувате и се забавлявате с любимите си песни в акомпанимент на кахон, пиано, акустични китари.

В концертите “Утре отново" Влади Ампов ще използва максимално богатството на звука на акустичните инструменти, за да създаде красиви нови версии на големите си хитове и близост с публиката. Сред тях са “Най-щастливият човек", “Ти грееш", “Давам всичко за теб", “Утре отново", “Химера", “Ванилия", както и песни, които не са изпълнявани от много години на живо. Той самият се включва активно и като инструменталист на китара и пиано. Музикантите са Борислав Бояджиев - Борче, Мирослав Иванов, Александър Обретенов и Венцислав Трифонов, които за първи път се включват и като беквокалисти.

“Уют" е думата синоним на акустичния концерт “Утре отново" – споделя Графа, който в момента активно репетира за впечатляващото концертно преживяване. Вълнението за музикантите и екипа му е голямо, защото това е поредният връх, който Влади Ампов ще изкачи като артистът с безкомпромисно музикално представяне. Феновете му още пазят спомени от концерта му в Арена Армеец, където близо 14 хиляди зрители станаха свидетели на музикално шоу на световно ниво, както и от поредицата му от турнета – всяко различно от другите, изненадващо, със силно музикално представяне и задължително с огромна доза емоционален заряд.

Билетите за поредицата концерти “Утре отново" са в продажба в мрежата на "Ивентим" и билетните центрове по градове. 

Акустичният концерт “Утре отново" в Пловдив е на 11 юни 2022 г. от 21:00 ч. на Античния театър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).