Галена и Азис тръгват на турне заедно! Няма да радват обаче родната публика

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
17:06 / 20.09.2021
5176
Галена и Азис ще направят съвместно турне в САЩ. През октомври двамата ще се срещнат с почитателите си зад Океана, а концертите определено ще бъдат музикалното събитието на сезона за сънародниците ни там, твърди Signal.bg.

Най-многобройната българска общност в Чикаго първа ще посрещне звездите на попфолка, а началото на музикалния тур ще бъде дадено на 9 октомври в Compass Arena. След това Галена и Азис ще пренесат доброто настроение с изпълненията си в Нейпълс на 11-ти и в Лас Вегас на 13 октомври.

С вълнение и много радост сънародниците ни очакват двете големи звезди, защото и до днес помнят невероятните емоции, които певицата неведнъж им е подарявала при своите предишни гостувания в Америка. Сега хитовете ще са двойно повече, а със сигурност изпълнителите ще представят и колаборацията си от 2016 година – “Пей, сърце“.

Няма да липсват и импровизации на сцената, а феновете искрено се надяват Галена и Азис да ги изненадат с нов съвместен проект. Засега звездите не издават подробности какво са подготвили за публиката, но без съмнение визитата им ще бъде незабравима.

Междувременно Галена е изцяло отдадена на ролята си на треньор в “Гласът на България“, където все повече таланти се присъединяват към отбора й. От 17-годишния опит на певицата на сцената, в този сезон на предаването ще могат да почерпят Петя Панева и Екатерина Сава, както още Мартин Николов, Кристофър Галовски и Димитър Колев.

Азис пък за втора поредна година е част от Панела в "Маскираният певец“.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).