Фики обяви война на Криско и Галена, ще става рапър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:42 / 19.11.2020
12389
В различен стил музика ще пробва късмета си Фики Стораро. Рапът ще е голямото предизвикателство, в което ще се впусне една от най-големите чалга звезди. Стораро-младши и група "СкандаУ" готвят дует, който ще е първото официално аренби парче с участието на Фики. За плановете на звездното дуо да запишат песен с Фикрет издаде самият Тото. Рап изпълнителят признава, че идеята е сериозна и в най-скоро време ще я осъществят.

Тото и Фики се сближиха много по време на шоуто "Като две капки вода", където показаха впечатляващи актьорски дарби, а Стораро дори стана големият победител.

"Ще имаме дует с Фики. Това е сигурно. Каква точно ще е песента, все още не е ясно, но скоро ще започнем работа по нея" - разкрива Тото, който е убеден, че парчето ще е хит. Нещо повече, Тото е сигурен, че парчето им ще е по-добро и успешно от колаборацията между Галена и Криско.

Фолкпевицата и аренби звездата вече имат два дуета, а последният от тях гони рекорди по популярност в сайтовете за видеосподеляне. Кючекът, който ни показа Криско в нова и невиждана за него светлина, ги изстреля с Галена до челните места в класациите.

Не на кючек ще заложат "СкандаУ" и Фики, в това е категоричен е рапърът. Феновете на Стораро-младши са убедени, че аренби парче ще му пасне идеално и няма да отстъпи по нищо на наложилите се имена в родния рап. Фики многократно е споделял, че има амбиции да работи в стил, различен от попфолка. За никого не е изненада, че е решил да експериментира в рапа.

Партньорство с успешния дует "СкандаУ" ще е интересен експеримент. Дали плановете да издухат конкуренцията ще се осъществят, предстои да разберем.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).