Джена опроверга зли езици със секси снимка

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
19:21 / 11.09.2021
4833
Тези дни се появи грозен слух за фолк певицата Джена, която бе изловена от папараци да обядва в изискано заведение.

Клюката гласи, че се е "освинила" и нагъва мазна храна. Хитовата изпълнителка никога не е обръщала внимание на подобни злобни статии, но сега намери деликатен начин да опровергае тези жълти твърдения. 

Изпълнителката на хита "Моят номер" пусна снимка от плажа, която ясно показва в колко добра форма се намира и че писанията отпреди няколко дни нямат нищо общо с действителността. 

Джена прекара цяло лято край морския бряг, а тези дни се похвали и с последен плаж за сезона. Тя зарадва последователите си в социалните мрежи с провокативен кадър по бански, който определено прикова най-вече мъжкото внимание. 

"Намигам ви с една последна снимка от лятото и очаквайте от мен съвсем скоро да ви споделя върху какво работя и какво ми предстои в близките няколко седмици, както и каква грижа полагам, за кожата си след лятото. Вече вярвам, че ви стана интересно, затова аз действам", написа Джена под горещия кадър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).