Амбициозна блондинка успя да разведе продуцента на най-хитовите сериали в родния ефир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:39 / 01.05.2021
72416
Млада и красива блондинка, която успя да разведе Красимир Ванков, коли и беси в продуцентската му фирма. Амбициозната хубавица първоначално се трудела на скромна длъжност в компанията на телевизионера, която през последните години взе да набира все по-голяма скорост.

След като преди 4 години започнала любовната им афера, далеч по-младата от него дама била издигната до директорски пост. Ванков редовно бил засичан в компанията на сексапилната блондинка, която се изживявала като истински тартор на снимачната площадка на продукциите на продуцента.

Заигравката им започнала да става все по-сериозна, а преди 4 години достигнала до ушите на половинката на Краси – Невена Бозукова-Неве. Актрисата взела решение да го напусне и да сложи край на 18-годишното им съжителство, пише "Уикенд".

В шоу средите се мълви, че Ванков не бил безразличен и към някои от участничките в риалити сериала "София ден и нощ", който продуцираше. "Раздялата ни бе общо решение, нямаше смисъл да се опитваме да се сдобряваме, защото връзката ни бе изчерпана", призна в тв интервю 48-годишната блондинка. По ирония на съдбата наскоро продуцентът успя да се уреди с комедиен сериал по БНТ, който ще се казва "Аз и моите жени".

Неве преживяла раздялата много тежко, още повече, че тя така и не дочака от Краси предложение за брак. Днес Краси шофира скъпарски "Мерцедес" и живее в тузарски палат от 200 кв.м в затворен комплекс в полите на Витоша. В съседство на неговия имот имение притежава бившия държавен глава Росен Плевнелиев.

Компанията му "Идалго Прадакшънс" произвежда предавания, интернет поредици, ток шоута, филми, разнообразни риалити формати и рекламни клипове. Фирмата на Ванков разполага и с дублажно студио, в което озвучава филмови продукции. Краси е продуцент на хитовите сериали "Етажна собственост", "Братя" и "Ол инклузив", 574 епизода на риалити сериала "София: Ден и Нощ", 189 епизода на "Съдби на кръстопът".

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).