24-годишна българка представи свои рокли в Кан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:02 / 23.05.2022
6876
Успех за българска дизайнерка на филмовия фестивал в Кан. 24-годишната Десислава Тошева представи свои рокли на шоурума за висша мода на киносъбитието. 

Кан открива бранда на 24-годишната Десислава Тошева в социалните медии. След това поканата към нея идва бързо. Имала е един месец, за да изработи всички нови дизайни. 

"Правят се проби, след това шивачки наместват по размерите на звездата, която ще облече роклята, така че няма нищо, което е предвидено и всичко на място се избира в последния момент“, каза Десислава.

Модната къща съществува от шест години. Тогава Десислава Тошева решава сама да изработи роклята за абитуриентския си бал, защото не успява да си хареса модел в магазините. Днес й прави впечатление, че момичетата харесват повече дълги рокли с камъни и пера.

"Дългата рокля, то зависи от самата рокля, дава специална увереност и специален завършек на целия външен вид, когато има специален повод, на който иска да се чувства като най-добрата версия на себе си“, обясни Десислава пред bTV. 

На въпроса какво трябва да се покаже от женското тяло, тя е категорична, че това са талията и ханшът.

Десислава Тошева разказва, че тази година се търсят нежните, деликатни нюанси.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).