Зико да мине курс по публично говорене, ако иска да управлява

Автор: Любомир Минчев
Коментари (15)
14:08 / 20.02.2020
14043
Очевидно е, че кметът Здравко Димитров трябва да мине курс по публично говорене. Спешно е, тъй като вече висят плакати: Зико, оставка!

Налага се някой след него да превежда думите му, в които обикновено няма нищо смислено. Така и в случая със стадион "Пловдив“. Обяснението му изкара локомотивците на улицата. Ако се чуят и другите му публични изяви, става ясно, че има сериозен проблем.

Недовършени изречения, откъслечни фрази, неспособност да защитава управленски идеи. Неслучайно по време на предизборната кампания Зико отказа дебат с конкурента си на балотажа – не е способен да обясни каквото и да било от програмата си.

Здравко Димитров ни казва как ще управлява с по две несвързани изречения. С по три думи ни разказва за важни проблеми, които трябва да решава в управлението си. Нищо не се получава. Не му помага и армията пиари около него. Или толкова могат, или той е безнадежден случай.

Ако те толкова могат и той толкова може, ситуацията е критична.

Кметът трябва да може да говори. Трябва да защитава политики, а не да се озърта за заместниците си. Да може да излезе пред ОбС и да разкаже бюджета точка по точка. Да обясни умно дори и глупост, която е свършил.

Ако не можеш да говориш, няма как да управляваш. Сякаш Зико това иска да ни каже – не е необходимо да говоря, ако други управляват.

Виж коментарите (15)
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).