Здравко Димитров плюс придворни мисирки е равно на нула

Автор: Любомир Минчев
Коментари (1)
16:34 / 23.07.2020
14057
Една слаба власт се познава и по това, че си избира медии, с които да работи. Слабата власт трепери от страх и единственото, за което се сеща, е да бойкотира медиите, с които не иска да се среща. Тя им казва: Като много знаете, това е положението…

Местната власт в Пловдив е от тази категория – слаба, страхлива и производител на малоумни медийни политики. Тя смята, че ако имаш няколко придворни мисирки, всичко ти е в кърпа вързано.

Така и днес, при посещението в Пловдив на транспортния министър, пропагандният отдел на общината не смята за нужно да уведоми всички медии, а само онези, за които Здравко Димитров е бил баскетболист от класата на Майкъл Джордан.

Не се случва за първи път и затова лесно се стига до решението на задачата: слаба местна власт плюс придворни мисирки е равно на нула. Резултатът е нула вече почти година от началото на управлението, тъй като събираемите също са нула.

В общината са избрали да решават най-лесната задача – нула плюс нула, плюс нула, плюс нула…

Здравко Димитров отново може да се оплаче от Plovdiv24.bg на прокуратурата, ако се почувства депресиран, но сме длъжни да му кажем, че провокира идиотски решения, с които медийният образ на неговото управление няма как да отлепи дъното.

Виж коментарите (1)
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).