Мускулите на Йордан Иванов меки ли са, твърди ли са...

Автор: Любомир Минчев
Коментари (1)
17:43 / 27.05.2019
10539
Силна възбуда е обхванала някои партийни комисари, които видяха резултатите от изборите и започнаха да се държат като Бареков. И той скачаше като заклан петел със заканите, че ще променя от корен политическата система.

Нещо подобно се случва и с Йордан Иванов, лидер на ДСБ в Пловдив. Добрият резултат на Демократична България го е качил на седмото небе, откъдето твърди, че това изборно постижение на коалицията е огромна заплаха за ГЕРБ в Пловдив и особено за Иван Тотев. Той трябвало да трепери и сън да не го хваща. Голяма битка щяло да има наесен. Само не уточнява между него и Тотев ли ще бъде битката, или между Тотев и някакъв друг паун.

Силна кандидатура на Демократична България и вот анти ГЕРБ ще реши всичко, прогнозира Данчо Иванов. Да припомня, че още в края на миналата година на свое събрание в Пловдив ДСБ издигна господин Иванов за кандидат-кмет на партията.От коалиционния партньор – "Да България“ нещо изсумтяха тогава, явно несъгласни с амбициите на Данчо. Та той ли ще е силната кандидатура, която ще бута управляващата партия в Пловдив.

Със 35,29% от гласовете в Пловдив ГЕРБ трябва да трепери, а 8 процента били достатъчни за грандиозна победа, съветва господин Иванов.

Още едно припомняне за съдбата на политическите пауни. Бареков спечели 11 процента и нещо на евроизборите през 2014 година и на местните избори след няколко месеца го нямаше и в хрониките.

Хубаво е Демократична България да има силна кандидатура в Пловдив и да не се занимаваме повече със Славчо Атанасов. Демократичната общност в града, десницата, както и да се нарича, заслужава това след години на омерзение. Ако Йордан Иванов ще я повежда към победа, тя със сигурност няма да се състои.

Господин Иванов забравя основно правило в политиката – първо поздрави победителите, а после се заканвай. Иначе бързо се превръщаш в Бареков – политическо кречетало.

Виж коментарите (1)

Още по темата (112):
28.09.2020 Освободиха от наказателна отговорност член на СИК, гласувал два пъти на изборите за Европейски парламент
01.08.2019 Андрей Слабаков иска парламентът в Страсбург да бъде премахнат
26.06.2019 Нинова: Не можем да върнем парите от субсидията сега, похарчихме ги
25.06.2019 ГЕРБ първа възстанови надвзетото от партийната си субсидия
25.06.2019 Слави: Наричаха ме сатана и варварин, а сега и аятолах
21.06.2019 Комунисти, не спорете за морала на Нинова и Гергов, извинете се!
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).