И сто тояги на голо са ти малко, Атанасов!

Автор: Любомир Минчев
Коментари (3)
15:20 / 02.11.2018
18498
Славчо Атанасов отново е решил да ни обяснява как е забременяла Дева Мария. И пак започва битка с егото си – пуяк, който иска да лети. Но пловдивчани помнят всичко. Почти са го забравили, но той отново им завира в очите им обречения си образ. И пак лицемерничи със своята "Грижа за хората“.

Още преди да ни каже официално, че пак иска да е кмет на Пловдив, започна с щуротиите си. За да защити своя опекун Валери Симеонов, лицето на Ветрилото в Пловдив наговори гнусотии, които не се различават от тези на вицепремиера. Защо Симеонов да подавал оставка, когато срещу него в Пловдив протестирали шест човека, а във Варна 4, репчи се Славчо. Ами защото, Атанасов, достойнството не се измерва с броя на протестиращите. Ако и двамата броите протестиращите, за да разберете колко сте велики, гръмнете се на площада заедно с Каракачанов.

Това е Славчо. Циникът, който отново иска да кметува в Пловдив. Последните му гадни приказки, за които и сто тояги на голо са му малко, само доказват, че политическото му поведение се е превърнало във водевил. Звучи като дефектна плоча – запецнала и повтаря едно и също.

Атанасов пропуска факта, че има сериозен проблем с пловдивчани и всеки опит за флирт с тях е обречен. Те помнят. Стана кмет с помощта на ГЕРБ, а падна, завлечен от БСП. Това беше незапомнено политическо безвремие в града, което намери израз в неповторимата карикатура на създателя си – до набученото на копие споразумение с правителството.

Серия предателства сринаха политическия му образ. Първият политически  пирует доведе втори – разлъка с ВМРО- БНД и пръкването на хибридното НИЕ. Последва целувка с "Лидер“, която му осигури позорните 3000 гласа на последвалите  избори. Новата любов сега е НФСБ.  Но предателството към ВМРО е дамгата, от която няма да се отърве – заличаването е невъзможно. Това предателство е причина за идващото поредно шикалкавене с кандидатурата на Атанасов – кой да го издигне и защо да я издигне.

Протестирали 50, протестирали 6, протестирали 4. Брой ги, Атанасов, и се огледай за достойнството си, че без Валери Симеонов си за мустака.

Виж коментарите (3)
Още новини от Аналитични новини:
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...
Стоичков на екрана толкова добре, колкото и на терена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).