Декорацията Каназирева е удобна за политическите глупаци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:00 / 09.11.2019
13555
Ако човек чете мотивите, с които Дани Каназирева обяснява защо е приела поста на областен управител, остава с усещането, че от нищото се е появил някакъв човек, когото никой не познава, никой не е чувал за него и сега се явява като морален стълб, като борец за истина и свобода, който ще ни брани от лошите, а те са налазили града и имат страх само от тази дама, заслепена от политическата си глупост.

Толкова е смешно, че дали и самата Каназирева си вярва на приказките. И кога разбра, че "новият кмет Здравко Димитров по категоричен начин даде заявка за различно и диалогично управление“? Преди да й предложат областната управа или след това? Преди да манипулира екзит пола на първия тур или след това?

Каназирева се държи така, сякаш никой не знае за политическите й лупинги – ГЕРБ, Кунева, Радан Кънев, пак ГЕРБ сега. Държи се като декорация на всяко политическо хрумване.

"Бях изправена пред конкретен избор - или да продължа да критикувам, без да имам възможност реално да решавам; или да дам всичко от себе си за развитието на Пловдив и региона.“

И тя решила да даде всичко от себе си.Сякаш досега не даваше всичко като фасадна опозиционерка – срещу властта е, но със зам.-кметове по райони.

И продължава да дава всичко от себе си като твърди, че под нейно ръководство "е крайно време да задвижим отлагани отдавна проекти и да направим така, че Пловдив и регионът да догонят София“.

Каназирева дори си въобразява, че София може да стои на едно място и да чака Пловдивска област – под мъдрото й ръководство, да я настигне, дори да я задмине. Нека видим това с очите си след година и няколко месеца когато ще приключи политическия фалит на Каназирева. Тя го е подписала, според политолози, с приемането на поста на областен управител. Защото, първо, е излъгала избирателите си, и второ, окончателно затвърждава образа си на политическа цветарка.

И наистина дава всичко от себе си – говори за "Модър- Царевец“, Водния проект, Околовръстното шосе. Все проекти, които са задвижени и ще се случат и с Дани, и без Дани. Няма значение, тя обича да преекспонира значимостта си до степен, неузнаваема и за самата себе си.

Ако някои се връзват толкова на Каназирева, трябва да са политически глупаци.Но те затова са и глупаци – търсят си удобни и приемливи декорации.

"Няма да се променя и очаквайте от мен същото високо темпо на работа, почтеност, уважение и същата непримиримост с несправедливостта“, завършва Каназирева своето оправдание.

Вярно е, Каназирева не се променя.

Виж коментарите (13)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).