nPloy улеснява процеса на търсене на работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:41 / 02.11.2020
1904
Една година на българския пазар бележи nPloy – иновативна мрежа за създаване на професионални връзки, чрез която всеки, който търси промяна или нови предизвикателства в кариерното си развитие, може бързо да получи най-подходящите за него оферти. Всичко се случва чрез лесно за използване мобилно приложение и няколко клика за създаването на профил. На базата на специални алгоритми, кандидатът получава само оферти, подходящи за него, и не губи време в изчитането и проверяването на обяви, които не отговарят на изискванията му.  

Важно е да се уточни, че кандидатстването за дадена позиция е изцяло анонимно. Създателите на nPloy осъзнават, че не всеки иска да разгласи намеренията си за смяна на работното място, затова при първоначален интерес от страна на кандидата, компаниите получават само информация за неговия професионален опит, образование и умения. В случай че интересът е взаимен, профилът му се отключва и се дава възможност за директен контакт. Хубавото е, че цялата процедура може да се случва чрез самото приложение. Там двете страни могат да се свързват чрез чат или да организират видео среща, за да обсъдят потенциално сътрудничество.  

От създаването си услугата се ползва от над 25 000 активни потребителя, а броят на компаниите, които са се регистрирали и предлагат актуални позиции, надхвърля 150. За още по-голяма прозрачност и улеснение при избора, всяка обява задължително съдържа и информация за размера на заплащането. Но за да е реципрочно свързването, кандидатът също трябва да посочи очакванията си за финансово възнаграждение.

Ползите от nPloy за самите работодатели са също изключително големи. Чрез неговата мрежа могат да достигат до най-правилните таланти, отговарящи на нуждите им, спестявайки ценно време и ресурси. Създадената база дава достъп до голям набор от висококвалифицирани професионалисти и възможност за предлагане на различни позиции в сферите на ИТ, аутсорсинга, финансите, продажбите, маркетинга и др. Предимство за компаниите е и фактът, че не заплащат такса, докато не одобрят кандидата и не решат, че искат да се свържат с него.

Иновативното приложение, създаденo от български предприемачи, не е поредната платформа за обяви, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от трендове, а от нуждите на работодателите и най-вече тези на талантите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още един проблем ще мъчи шофьорите по магистрала "Тракия"
Толкова ли сме зле? От Пловдив до Видин колкото със самолет до Ки...
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).