bTV свали отново "Шоуто на Слави", защо?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
22:49 / 18.04.2017
21284
"Шоуто на Слави" бе спряно отново от bTV. В началото на предаването тази вечер бе пуснат скрол, че епизодът няма да бъде излъчен поради несъотвествие със стандартите за телевизионно съдържание. Бе пуснат този от Йордановден с водещ Иво Сиромахов.

Разследващият журналист Васил Иванов обяви във Фейсбук днес преди обяд, че напуска Нова тв "заради системна цензура". В поста си той съобщи, че ще разкаже подробности в "Шоуто на Слави" тази вечер. От екипа на шоуто са се обадили и на Дарина Сарелска, която Иванов посочва за лично виновна за неговото напускане. Поканили са я също да участва в шоуто, за да представи своята позиция, но тя е отказала.

"От 6 материала, които предложих тази година, 4 ми бяха свалени", каза пред "24 часа" Васил Иванов. Той не разкри пред вестника темите, по които е правил разследвания, тъй като иска да си ги запази за следващото място, в което евентуално ще започне работа. "Вече ми предложиха работа от 4 големи телевизии, но засега не съм приел още нищо", каза Иванов.

Той самият обясни пред вестника, че и в шоуто нямало да разкаже за разследванията си точно с тази причина - за да не ги унищожи като възможни теми за разработка. 

"Ще представя достатъчно други документи и схеми, ще го направя като презентация върху видеостена и ще обяснявам. Ще изнеса доста шокиращи факти", каза журналистът през деня пред "24 часа", преди да стигне в студиото на шоуто. Засега обаче не е ясно какво точно е говорил Васил Иванов пред Слави Трифонов.


Виж коментарите (10)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).