Зловещи подробности за открития по-рано днес разчленен труп

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:50 / 12.10.2020
3500
Появиха се зловещи разкрития за жестокото убийство, за което се разбра по-рано днес. Припомняме, че край Радомир бяха откри останки от труп. Те са на жена и са били намерени на 3-ти октомври. Подозира се, че останките са на изчезналата Антония Гервазиева Венциславова, на 30-години, от радомирското село Копаница. 

Освен останки е открит и куфар с коса. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Перник, цитирани от Нова телевизия.  Съмненията са, че останките са на 30-годишна жена, изчезнала през януари.  Прокуратурата вече работи по случая. Към момента няма задържани и няма повдигнати обвинения. Ако се установи, че останките са на въпросната жена, ще започне досъдебно за убийство. Засега разглежданата версия е отвличане.  По непотвърдена информация мъжът, с когото тя е живяла е напуснал страната преди месеци. 

Припомняме, че по-рано днес се появи информация, че Антония била удушена от приятеля си Любомир Л., с когото живеела на семейни начала. Любомир признал за ужасното престъпление пред баща си и двамата решили да скрият трупа. Така Антония била нарязана и заровена, а Любомир се укрива. Бащата обаче признал пред полицията къде е закопана жертвата, твърдят запознати. Органите на реда изровили костите и главата на жената. Според негови познати Любомир бил тих и спокоен, но започнал да взима наркотици. До момента не е известно да е проявявал агресия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).