Животновъди към "Lidl": Благодарим!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
22:05 / 15.04.2022
42031
Има моменти, в които е важно да взимаме отговорни решения, правилни решения. Когато си водеща търговска верига в един национален пазар е важно да водиш социално обосновани политики, дори те да не са най-икономически изгодните. Това написа в личния си Фейсбук профил председателят на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация Симеон Караколев. Ето какво пише още той в мрежата:

"Така показваш, че си голям, че се грижиш за своите клиенти като им доставяш качествено родно месо и в същото време подпомагаш малките български производители! Времената са трудни и непопулярни за всички! А непопулярните времена изискват непопулярни мерки! Благодаря от името на Национална овцевъдна и козевъдна асоциация на Lidl Bulgaria, за изключително правилното, навременно и отговорно мениджърско решение. Благодаря им, че не се изкушиха от печалбата и не пренебрегнаха българските животновъди. Благодарение на това решение над 700 български фермера и техните семейства ще запазят искрица надежда за едно по-добро бъдеще! Светли Великденски празници!!"

Припомняме, че преди време Симеон Караколев изрази недоволството си относно това, че друг голям магазин - "Кауфланд“ пусна в навечерието на Великденската кампания евтино агнешко месо от Северна Македония.

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).