Жестоко убийство: Мъж закла гаджето на бившата си приятелка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:17 / 31.10.2021
10985
Ревнивец закла новото гадже на бившата си приятелка в Сливен. Жестокото престъпление станало в петък вечерта. Задържан е за 72 часа и обвинен в убийство. Прокуратурата ще му иска постоянен арест.

30-годишният Божидар Иванов отивал да вземе приятелката си Мария. Около 21 часа спрял колата си пред дома й, дори не свалил предпазния си колан. Вместо да се появи момичето обаче, когато вратата се отворила, там стояло бившето гадже на момичето - Орлин. Той извадил нож и започнал да ръга Иванов. Намушкал съперника си във врата и тялото, пишат "24 часа"

На трупа на Божидар се натъкнала приятелката му. Тя излязла от дома си и заварила мъжа целият в кръв. Веднага се обадила на майката на гаджето си. "Жена ми отива и вижда как момичето тръгва да бяга. Аз имам чувството, че тя е видяла всичко", разказа бащата на Божидар Димитър Русчев. Той се пита дали момичето може да има нещо общо, защото нямало откъде другаде Орлин да знае кога двамата ще се срещнат.

Русчев обясни, че синът му е нямал шанс да се защити или избяга, защото още е бил с предпазния колан. Според него убиецът на сина му и цялото му семейство се занимават с наркотици. Бащата дори посочи, че Орлин имал присъда за дрога и трябвало да е в затвора.

"Притесняваме се, че случаят може да се потули. Убийството стана преди 2 дни, не се е появило в медиите. Притесняваме се, че може да има чадър над убиеца", каза още бащата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).