Застреляха мечка в смолянско село и се снимаха с нея (18+)

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
17:22 / 27.09.2019
13311
Мечка беше убита в село Кожари, Смолянско, а убийците й се снимаха с нея. Шокиращите кадри бяха споделени в социалната мрежа Фейсбук и предизвикаха множество негативни коментари.

Авторът на публикацията твърди, че животното е влязло в стопански обор и е нападнало овцете му. Мъжът, позирал до убитата мечка, пък пише, че тя е нападала хора и животът на местните бил застрашен. Потребителите обаче не приемат аргументите и критикуват убийството.

"Няма по-зло животно от човека“.

"Няма фондация, стопанство или организация, която да легализира убийството на каквото и да е животно. Има други начини и възможности да се справите с мечката, ако влиза в стопанския двор, кошарата или където и да било. А "Четири лапи“ да бяха донесли храна за животното, за да се подготви за зимния си сън, а не да разрешава на сульо и пульо да се прави на Рамбо.“

"В тази снимка има само едно животно и това не е мечката“.

Мечката е защитен вид. Според закона, наказанието за подобно престъпление е до пет години затвор и санкция до 20 000 лева.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).