Заляха с киселина млада жена в София! Очевидец: Бе на колене и викаше!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:38 / 27.03.2018
5313
Жена бе залята с киселина в София. Очевидец на снощния инцидент проговори тази сутрин: "Едно лице, което седеше и изчакваше до кофите, просто тръгна пред мен, насочи се към жената. Чу се счупване и след което всичко наоколо стана в едни огромни пушеци и почна много трудно да се диша“, заяви мъжът пред Нова телевизия. "Лицето започна да бяга, жената вече беше на колене и викаше. Това, което аз успях да направя, е просто да си съблека якето, за да й дам да се изчисти“, коментира още мъжът.

Сигнал за нападението е подаден около 21.30 вечерта. Инцидентът се случил на булевард "Александър Стамболйски". Жената заключвала ресторанта, в който работела. Тя била нападната, докато отивала към колата си. Жената е приета в Пирогов с 24% изгаряния по лицето и тялото. Състоянието й остава тежко. Мая Aргирова, началник на Kлиниката по изгаряния, уточни, че тепърва предстои лична оценка и смятане на термодинамичните показатели, съобщава bTV. После ще бъде в операционна за няколко операции. Жената не е контактна и е в много тежко състояние. Не се знае с какво точно е залята. Тя ще бъде оперирана за отстраняване на мъртвите тъкани. Този вид изгаряния почти винаги са много дълбоки с крайни естетични последствия. Има опасност за живота й. Пострадалата е 36-годишна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).