Задържаха крадлата, задигнала кутия с дарения за малката Алекс от Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:38 / 15.02.2017
3538
Задържана е жената, задигнала кутията с дарения за малката Алекс от Варна, съобщават от полицията в Добрич. Ето и официалната информация:

На 14 февруари в Първо РУ МВР Добрич се тъжи инициатор на благотворителна кампания за събиране на средства за скъпоструващо лечение на дете от град Варна. По данни на тъжителя една от кутиите за събиране на дарения, поставена в търговски обект по ул. "Орфей" в град Добрич е била открадната.

Изпратени са полицейски екипи, които след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия установяват извършителя на деянието. На 15 февруари с полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана 35-годишната К.Г. от град Добрич.

В хода на работа е установено, че жената е съпричастна към извършени кражби на други четири кутии от търговски обекти на територията на град Добрич. Материалите по случая са докладвани в РП Добрич. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаната продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).