Задава се двудневно атмосферно смущение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:00 / 22.04.2022
9947
В неделя ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е малка. Северозападният вятър ще отслабне, временно и ще стихне, а към вечерта ще се смени с юг-югоизточен. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 5° и 10°, максималните - между 21° и 26°. В понеделник и вторник през страната ще премине атмосферно смущение.

Ще преобладава слънчево време, но в часовете след обяд и до полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, главно в Западна и Централна България, а във вторник и в отделни райони в източната половина от страната, ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици; възможни са локални интензивни явления и градушки.

През следващите три дни въздушната маса ще остане неустойчива. Преди обяд ще бъде слънчево, след обяд с развитие на купеста и купесто-дъждовна облачност и краткотрайни валежи с гръмотевици на места, главно в северозападната половина от страната. Има повишена вероятност в четвъртък и петък, с нахлуването на малко по-студен въздух, отначало от северозапад, след това от североизток, явленията да са интензивни.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).