Вижте покъртителната история на жената, искаща да приюти бездомна пловдивчанка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:19 / 29.03.2017
4613
71-годишната Иванка Петкова е пенсиониран педагог с дългогодишна практика, уважаван бургаски преподавател. Възрастната дама трогна хиляди наши читатели с желанието си да даде подслон на бездомна пловдивчанка.

Както писахме по-рано, екип на Burgas24.bg посети пенсионираната учителка в дома й в "Меден рудник", за да разбере какво я е подтикнало да отвори вратата си за една непозната. Това, което чухме, меко казано ни смути.

Възрастната бургазлийка започна разказа си с думите: "Преследва ме организирана престъпна група, искат да ме убият". По думите й кошмарът започва преди около 15 години, когато съпругът й си намира любовница. От тогава двамата превърнали живота й в ад, мистериозни паразити започнали да се появяват в храната и чая й, а Иванка не се чувства в безопасност.

Доколко достоверна е историята, която ще чуете в нашето интервю и има ли нещо притеснително в психическото здраве на Иванка Петкова - преценката оставяме на вас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).