Вежди Рашидов: Карах една баничарка, млада рожденичка ми помогна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:02 / 20.05.2021
3898
Бившият министър на културата Вежди Рашидов разкри истината за жестоката катастрофа, която стана вчера на кръстовището на булевардите "България" и "Гоце Делчев".

"Управлявах лично една баничарка. Бях застанал на булеварда, когато светна зелено, а след това бързо и жълт светофар. Веднага видях отсрещната страна, че два автомобила също тръгват на жълто и се движат срещу мен. 

Опитах се да избегна удара, но не успях. Последва сблъсък на автомобил в едно от моите колела и аз се превъртях два пъти по таван. 

Младо момиче от другия автомобил ми се притече на помощ и ми помогна да изляза от колата. Благодарен съм й много. На всичкото отгоре вчера тя имала рожден ден. 

Ще я намеря, когато изляза от болницата и ще й помогна със средства, ако няма застраховка", Рашидов. 

Веднага след инцидента той е откаран в "Пирогов", където лекарите са започнали лечение. Пострадал е в главата, на която са му направени няколко шева. 

"Имам и няколко счупени ребра. Ударих се тежко при падането, но се надявам да се възстановя. За съжаление се случват подобни инциденти. Благодаря на лекарите за грижите, които полагат към мен", добави политикът.

На въпроса как ще коментира твърденията в някои медии, че е шофирал след употреба на алкохол, Рашидов бе категоричен:

"Не употребявам алкохол след направената ми операция от рак на гърлото. След катастрофата бяха взети проби за алкохол от мен, които са отрицателни. Всичко е документирано. Освен това, на кръстовището, където се случи инцидентът, има видеозаписи от камери, така че всичко е ясно".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тежко е положението за 400 болни и възрастни след потопа в Плевен...
Служители на болница във Видин са връзвали 104-годишна пациентка ...
Борисов: 30 човека от ПП искаха да узурпират цялата власт в държа...
Димитър Главчев се поклони пред мощите на светите братя Кирил и М...
Галъп: 10 % е разликата между ГЕРБ - СДС и ПП/ДБ
Два дни без онлайн услугите на голяма банка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).