Венета Райкова: С Тихомир имахме 13 години много хубав брак, после хубав развод

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:13 / 29.03.2021
9778
Венета Райкова избухна с коментар в социалната мрежа Фейсбук:

"Понеже се разнесаха жълти гадории нека тук да се види моето мнение. Не съм коментирала Тихомир, нито съм давала някъде интервю. Тихомир и Патрик са двамата най-важни мъже в моя живот и ще бъдат такива докато съм жива. Единия ми е син, а с другия, двамата сме го създали. Въпреки че сме разведени от три години Тихомир е първия човек на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо.

Това ви показва отношението ми към него. В петък вечерта отговарях на въпроси в моето стори. Имаше въпрос за влюбването и аз отговорих, че никога не съм била влюбена и това е така. От това едно изречение, днес сайтовете и вестниците вече "гърмят". Нека и това да изясня тогава. В края на 2004г., когато се запознах с Тихомир "Горещо" вървеше с много висок рейтинг, най-вероятно поради това аз бях на първите места в класациите на най-желана и т.н. жена, така че можех да избирам и да търся най-добър от най-добрите баща за детето си. От всичко най-добро, аз съм избрала Тихомир.

И до ден днешен смятам, че Тихомир е най-добрия баща на света. Това няма нищо общо с влюбването. Влюбването трае 2-3 месеца, после химията изчезва и какво правим след това? След година се разделяме мразещи се и детето става жертва на отношенията между родителите, нали? Моето мнение е, че човек не бива да създава дете поради влюбване, а само когато има отговорен и интелигентен партньр!

С Тихомир имахме 13 години много хубав брак, после хубав развод и сега отлични отношения на разведени интелигенти хора. Затова недейте да подвеждате читателите си с измислени мои интервюта, защото накрая хората отварят моя фейсбук и виждат истината. И как пък нито един не написа, че в петък създадох в инстаграм профил за книгите, които обичам?! Защо не ви е интересно да говорим за книги, а си съчинявате ваша "приказка", в която ме правите герой?"

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).