Вечеря в небето над Варна – топ глезотията за лято 2017

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:38 / 23.05.2017
4369
Вечеря в небето - над морето и светлините на Варна. Това ще е най-новата и екзотична глезотия за варненци и гостите на града това лято. Петзвездното похапване с обезопасителен колан на 50-ина метра над земята ще се случва в модернизиращата се за часове зона на пристанище "Варна", която вече се наложи като най-желаната зона за разходки и забавления по родното Черноморие.

След като миналото лято община Варна завъртя първия наситен културно-развлекателен календар в зоната на пристанището, със съдействието на кмета и местната администрация на крайбрежната зона до месец ще отворят врати голям детски кът, нов ресторант, луксозен бар и ще бъдат монтирани конструкциите на "Dinner in the sky", които ще предлагат кулинарното преживяване в облаците до края на лятото. 

Колоритната вечеря в облаците е популярна сред любителите на адреналина в почти цяла Европа и различни други точки на света, известни като столици на забавлението и лукса, като Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и др. 

Опитът в "Dinner in the sky" до момента показва, че в средата на платформата владетел е мастършеф готвач, който изпълнява кулинарните желания на клиентите безотказно, въпреки отдалечеността от земята. Пътешествието в облаците над Варненския залив е възможно да бъде гарнирано освен с вкусна вечеря и с музика на живо.

Над 200 работни места ще бъдат създадени в новата зона за отдих и развлечения на Пристанището във Варна, в която атрактивен детски кът ще посрещне майките с деца, а вкусна храна и разхладителни напитки ще бъдат на разположение на всички варненци.

След като през последните по-малко от четири години администрацията на Варна успя да отвори града към морето и да преобрази до неузнаваемост зоната край Морска гара, вечеря над морските вълни и питие под палмите и морския бриз е поредната задължителна стъпка, за да се мери морската ни столица с предпочитаните топдестинации за забавления по света.

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).