Варненец дарява имота си за хоспис

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:01 / 15.01.2018
2576
Варненец е решил да дари имот край Варна за построяването на хоспис, научи Varna24.bg. Ето какво споделя Марин Урумов и какви условия поставя: "Дарявам 1,5 декара от дворното си място в село Константиново за построяване на хоспис. Селото е само на 15 километра от Варна, парцелът е в регулация, на два пътя, електрифициран и водоснабден. Районът е много тих, с изключително чист въздух, приятна панорама и отстоящ само на около 600 метра от красива дъбова гора.

В зависимост от инвеститора правя следната уговорка: При инвеститор - организация с идеална цел или държавата, (последното би изненадало всички ни) с цел избягване на неправомерното отклоняване на средствата по финансирането и самото строителство, имам условие лично (и безвъзмездно) да отговарям и следя разходването на финансите по проекта.

Гарантирам с името си, както, сигурен съм, и всички които ме познават, ще гарантират честността ми. Имам и нужната компетентност - професионален счетоводител съм с над 20 години трудов стаж и вещо лице към Варненски Окръжен Съд - лицензиран оценител на недвижими имоти и експерт съдебно-счетоводни експертизи.

При проявен интерес от частен инвеститор, условието ми е минимум две стаи да бъдат предоставени за социално слаби възрастни българи, за които обгрижването до края на дните им да бъде безплатно и безвъзмездно.

Нямам нужните средства да построя хосписа сам, за това очаквам подкрепата Ви да помогнете това съобщение да стигне до повече хора. На политиците не им пука, но държавата сме аз и вие, а не те, и вярвам, че всеки българин, дори най-бедния, заслужава достойна старост и достоен живот! Моля, подкрепете ме!"

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).