Утре - сняг, дъжд, поледици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
17:25 / 04.02.2012
10975
През нощта в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд и сняг, в Северозападна България са възможни поледици. Вятърът ще е умерен, в западната част от Дунавската равнина от северозапад, в останалите райони от югоизток. Минимални температури предимно между минус 1° и 4°, в западната част от Дунавската равнина между минус 7° и минус 2°, по Черноморието 2°-4°, в София около 0°. Утре ще бъде облачно. 

На много места ще има валежи, в Северозападна България и високите полета предимно от сняг, в останалите райони от дъжд. Поледици са възможни в Северна България. Значителни валежи ще има в Рило-Родопската област - между 20 и 40 л/кв.м, а привечер и в североизточните райони - 10 -15 л/кв.м. Ще духа умерен вятър, в западната част от Дунавската равнина от северозапад, в останалите райони от югоизток. Максимални температури предимно между 2° и 7°, в Северозападна България между минус 5° и 0°, в София около 2°.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца, слабо ще се повиши. В планините ще духа силен до бурен юг-югозападен вятър, който привечер ще се ориентира от изток и ще отслабва. Ще има валежи, над около 1500 м от сняг, в по-ниското - от дъжд. Значителни ще са количествата в Южните Родопи. Максимална температура на 1200 м около 2°, на 2000 м около минус 4°.

По Черноморието ще бъде облачно, привечер и през нощта ще превали дъжд. Вятърът ще е слаб, от изток и югоизток. Максимални температури 6°-8°. Температурата на морската вода е 1°-2°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Виж коментарите (24)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).