Трогателно! Момче, дадено за осиновяване преди 28 години, търси биологичните си родители

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:36 / 26.09.2016
13909
История, вълнуваща и драматична като сценарий на холивудска продукция търси своя хепиенд. Младеж, роден в Самоков и осиновен в Добрич решава да открие биологичните си родители, за да получи отговори на въпросите, които са го измъчвали цял живот.

За целта 28-годишният Стилиян Димитров се свърза с Burgas24.bg, за да разкаже своята история, надявайки се тя да достигне до жената, която го е родила. Днес той има всичко. Отгледан от невероятни хора, получил възпитание и образование за отличен старт в живота. 

Допреди няколко години Стельо е част от младежкия екип на радио "Добруджа", а днес живее и работи в Германия. Не иска нищо друго, освен да се срещне с биологичните си родители, както и с брата и сестрата, които знае, че има.

По документи Стилиян е роден на 12.08.1988г. в София, но от жената, която го е отгледала разбира, че е роден в Самоков и от там е преместен в Окръжна болница в София. Записан е с името Иво Ивайлов Иванов и е на 8 месеца, когато семейство от Добрич го осиновява. Новите родители му дават името Стилиян Димитров.

"Бях на 7 години, когато открих, че съм осиновен. Играех пред блока, когато едно дете ми каза - "няма да играя с теб, защото си осиновен". Прибрах се плачейки и попитах майка си - "кажи ми истината, осиновен ли съм?" Тя се разплака и призна, след което и двамата избухнахме още по-силно в плач. После си дойде и татко, двамата само се спогледаха и мама му каза - "той вече знае"... и тримата продължихме да плачем", спомня си Стилиян.

Информацията, която има за биологичните си родители, е оскъдна. Знае, че рождената му майка се казва Ана Иванова - жена с руса коса, която бяга от болницата веднага след раждането, оставяйки бащата Ивайло Иванов да реши каква ще е съдбата на малкия. 

И двамата родители са от Самоков, имат по-големи син и дъщеря. Последното, което е чул Стилиян за тях, е, че в момента живеят в Америка.

"Имам голямо желание да се познавам с тях. Имах честта да бъда отгледан от много добри родители и не желая нищо от биологичните си роднини освен запознанство", казва още младият мъж.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).