Трогателно: България се обедини за спасяването на един човешки живот!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
20:54 / 07.12.2016
64065
България - обединена за спасяването на един живот! Хиляди българи дадоха помощта си, за да има шанс за лечение на 5-годишната Гери. Момиченцето вече може да разчита на непосилната сума от над 1 милион лева.

Гери никога няма да забрави този ден. Не само защото след една година отново влезе в своята детска градина "Мечта", а и защото е на път да сбъдне своята мечта - да оздравее.

Помощта на хората дава вяра и на майката на Гери, че детето й ще живее. Защото доскоро светлина в тунела не виждала. Шанс за живота си Гери получи от хиляди хора, които през последните седмици не спряха да вярват и да помагат.

Неочаквано помощ за детето дойде и от голям благодетел. Той обеща, че ще преведе на два пъти по 150 хиляди лева на клиниката, в която момиченцето ще се лекува.

Фондът за лечение на деца се произнесе по случая на болното дете и осигури 250 000 евро. Детето има тежко онкологично заболяване, заради което лекарите у нас му дават само 6 месеца живот.

Шанс за момиченцето дава клиника в Кьолн, в която лечението може да стигне до 600 000 евро. По искане на лекарите в Германия още следващата седмица детето и майка му ще заминат за Германия.

Средствата, които Фондът за лечение на деца отпусна, ще бъдат дадени за първата фаза на лечението на Гери. Химиотерапии и операция на чужди стволови клетки. А след това с дарените от хиляди българи пари малкото момиченце ще започне експериментално лечение с антитяло, което дава шанс живота й да бъде спасен.

Ако искате да помогнете на Гери, ето и данни за дарителската сметка в лева:

IBAN: BG59STSA93000024022242
BIC: STSABGSF
Tитуляр: Камелия Георгиева Младенова (майка на Гери)
Мейлът към PayPal сметката e: mladenovakameliya@gmail.com


Източник: Нова тв


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).