Този млад мъж се превърна в герой за десетки шофьори, вижте какво направи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:37 / 07.02.2017
22889
Млад мъж се превърна в истински герой за десетки софиянци, които тази сутрин се оказаха заложници на зверско задръстване, предизвикано от неработещ светофар. Действието се развива в дъждовното утро на кръстовището на булевардите "Сливница" и "К. Величков".

"След повече от 30 мин. никакво движение в посока център, при неработещи светофари и липса на служители на КАТ, това момче излезе от колата си и в силния дъжд започна да регулира движението.

Явно гражданите ще трябва да изземат и още от функции на МВР с бюджет от повече от 5 млрд. лв. и Столична община", съобщава зрител на Нова телевизия.

"Ако можете откриете момчето и неговия работодател и му изкажете благодарности от всички шофьори и го оправдайте пред шефа му защо е закъснял за работа", добавя Стелиян Нешев.

"Един човек, който не чака да го "оправят", а решава сам проблемите на хиляди шофьори в този натоварен час. Браво", отбелязва друг свидетел на случката.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).