Тийнейджър уби гажето си заради любовен триъгълник със сестра й

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
13:41 / 02.11.2013
6502
18-годишен младеж от Стара Загора е задържан за убийството на 19-годишнo момиче от Хасково, съобщиха от полицията. Крясъците и писъците чула 24-годишната сестра на жертвата. Тя оставила 3-годишното си дете да го гледа. Когато тръгнала да влиза в квартирата на сестра си на ул. "Липа", чула писъците и плача на детето си. Тогава позвънила и в полицията.

Пристигналите на място полицаи и пожарникари открили трупа на 19-годишната Мария с прободни рани в шията и гърба. След извършените издирвателни действия, на старозагорската автогара е задържан 18-годишният убиец.

Оказало се, че той имал връзка със сестрата на убитата. В деня на трагедията той посетил Мария и двамата се скарали. Младежът извадил нож и пробол няколко пъти жертвата. Убиецът е задържан за 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Източник: Блиц


Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Българин отчете пред НАП личен доход от над 70 милиона лева
И това доживяхме: Свалиха машинист от локомотив заради наркотици
Проф. Рачев: Турбо слънце с турбо жега
Предупреждения за гръмотевични бури и градушки
Отлични новини в началото на летния сезон
Гръмотевична буря удари Велико Търново, кола се запали в един от ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).