Тази е първата жена на Росен Плевнелиев, вижте какво е решил съдът

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:48 / 13.11.2022
15556
"Рекордьор" по сватби е Росен Плевнелиев, който цели три пъти се е разхождал до брачния олтар с различни жени. Докато актуалната му трета съпруга Деси Банова и бившата му Юлиана Плевнелиева са под светлините на прожекторите от години, за жена №1 в любовното досие на бившия президент не се знае почти нищо.

"Ретро“ се сдоби с уникална снимка на Вероника Кавракова – ученическата тръпка на Плевнелиев, която първа получава от него предложение за брак. Двамата нямат общи наследници и са разведени отдавна, но едва преди 4 години благоевградчанката се отказала от неговата фамилия и върнала бащината си със съдебно дело в Районен съд-Благоевград.

Сватбата им се случва още през далечната 1990 г., но любовта им се разпаднала бързо, когато Плевнелиев отишъл в Германия, за да търси работа, а впоследствие започнал строителен бизнес. След брачното фиаско с Вероника продали общия си мезонет в елитния столичен квартал "Лозенец“, където преди това живеели щастливо.

На бившата съпруга съдът оставил и ателие от 94 кв. м на столичната ул. "Лайош Кошут“, но и него тя обявила за продан, защото не искала да обитава имот на бившия си. Разводът обаче не сложил край на отношенията им завинаги. Росен и Вероника все пак останали близки приятели и тя дори участвала в негови бизнес проекти през годините. Благоевградчанката е завършила "Английска филология“ в София, но има дългогодишен стаж в банкови институции, а в момента е експерт в сферата на човешките ресурси. От информацията в социалните ѝ мрежи по нищо не личи да се е омъжвала повторно.

Плевнелиев пък се разведе със съпруга №2 Юлиана през 2016-а, година след като загубиха първородния си син Филип, който почина едва на 15 години заради рядко сърдечно заболяване, протекло без симптоми. Другите им две деца – Асен и Павел, останаха да живеят при нея, но редовно посещават и баща си. Асен е вече студент, а Павел – гимназист. През 2017 г. бившият президент се залюби със синоптичката Деси Банова, с която година по-късно се ожениха на тайна сватба, а тя вече бе бременна с техния общ син Йоан. На 1 октомври тази година той навърши 4 годинки. В момента семейството живее в къща в затворения комплекс "Резиденшъл парк“ в София заедно с дъщерята на Банова от предишната ѝ връзка, нейната майка Лиляна, а децата на Плевнелиев от Юлиана ги посещават редовно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).