Татяна Дончева: Поканата да се върнем в БСП е един PR от Нинова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:30 / 29.11.2022
948
Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и действията на новото ляво обединение не могат да бъдат тълкувани като елемент на намеса в отношенията на социалистите. Това заяви лидерът на Движение21 Татяна Дончева пред bTV за предстоящото ново ляво обединение, в което влиза именно и Дончева.

По думите й Корнелия Нинова да прави каквото поиска. Ние сме направили партии преди 10 години и в тези партии членуват стотици хора, които не могат да се преместят от днес за утре. Поканата да се върнем в БСП е само ПР от Нинова и нейния кръг да отиграе нещо в дадената ситуация, коментира Дончева.

Според нея с това ръководство на БСП не може да се реши въпроса за голямо ляво обединение в редиците на червените. Иначе поканата за новото ляво обединение е направена от Костадин Паскалев, президентът Георги Първанов нямало да има водеща роля в него.

Дончева не иска новото ляво обединение да тръгва с голяма кошница и напомпано самочувствие, а да се даде тон за една сериозна политика на база изградено доверие.

Темата с кодове, машините и дали ще се осигурят честни избори е важен въпрос. Не е достатъчно да каже някои, който минава за авторитет, че не е възможно да бъдат манипулирани машините, каза още Дончева по отношение на промените в Изборния кодекс.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още един проблем ще мъчи шофьорите по магистрала "Тракия"
Толкова ли сме зле? От Пловдив до Видин колкото със самолет до Ки...
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).