Таксиметров шофьор изнасили 15-годишна ученичка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:29 / 26.03.2018
7833
Районна прокуратура-Благоевград ще внесе днес в Районния съд искане за налагане на постоянна мярка "задържане под стража" на таксиметров шофьор, който в петък, на 23 март, е изнасилил 15-годишно момиче в Благоевград. Това съобщи пред репортер на БТА административният ръководител на Районна прокуратура-Благоевград Борислав Ковачки. Сигналът за инцидента е бил подаден късно вечерта в петък в Първо РУ-Благоевград от самата пострадала.

Полицията е арестувала таксиметровия шофьор, който с прокурорско постановление е задържан за 72 часа в ареста. "Пострадалото момиче е била приятелка с дъщерята на шофьора, а покрай нея и със съпругата му. Преди една година шофьорът се е опитал да извърши блудствени действия с момичето. При инцидента в петък момичето се е съпротивлявало. Има следи от насилие върху нея, върху китките й. Разследването по случая продължава", допълни прокурор Ковачки.

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).