Таксиметров шофьор изхвърли на пътя жена в безсъзнание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:02 / 16.12.2016
15876
Таксиметров шофьор изостави жена в безсъзнание на пътя. Той извадил жената от колата и я оставил на тротоара, без дори да повика медицинска помощ, съобщава БНТ. Инцидентът се разиграва в ранните часове на вчерашнияден на централната столична улица "Раковски". 

Там таксиметровата кола спира и пуска аварийни светлини. По това време на мястото са и две момчета, които снимат случващото се. Те не пожелаха да застанат пред камерата ни, но ни потърсиха, за да разкажат това, което ги е възмутило. 

"От задната седалка изпадна жена. Започна едно дърпане, не мога да се сетя дали човекът се опитваше да я прибере, или да я измъкне. Измъкна я в крайна сметка". 

След като таксиметровата кола оставя жената, изчаква малко и потегля. Тя остава да седи в несвяст в близост до пътното платно. Тогава момчетата се обаждат на телефон 112, за да повикат помощ. Потърсихме превозваческата компания, за да попитаме защо техен служител изкарва от колата си клиент в безпомощно състояние. 

По думите им жената е била в нетрезво състояние, а шофьорът на смяна е искал да измие колата си след нея. 

Красимир Делев - Гл. инспектор в таксиметрова фирма: "Той и колегата му я изнасят и я оставят встрани. Не са я оставили на платното. - Жената може да припадне и да я блъсне кола. Осъзнавате ли? - Възможно е. -Тогава защо смятате, че не трябва да бъде наказан шофьорът? - Защото не трябва да бъде наказан, защото му е съсипан денят... - Вие казвате, че му е съсипан денят, но ако тази жена падне на платното и бъде сгазена, това не е ли нещо, което е много по-тежко и много по-страшно? - Разбира се, но защо някой трябва да носи отговорност, че тя се е докарала до такова състояние". 

И така се оказва, че за една от най-големите таксиметрови компании е по-важно защо жената е била в несвяст, отколкото какво може да ѝ се случи, докато тя лежи изоставена до пътното платно.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).