T Market с интересна инициатива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:06 / 04.06.2020
5768
Веригата магазини T Market стартира кампанията си “Избери България", която има за цел да подкрепи българските производители и фермери в задаващата се криза след пандемията.

“Наше си е" е основното послание на кампанията. То ще отбелязва мястото на българските продукти в магазините T Market, а на него ясно ще бъде отбелязано дали стоката е регионална.

“Нашето си е най-хубаво" е изречение, което всеки от нас е чувал. А, когато го чуем, то ни носи спокойствие, че всичко е наред. Защото нашето наистина си е най-хубаво. Затова толкова се радвам, че стартираме подобна кампания. Ние от T Market винаги сме залагали на българското. Още много преди кризата, българското присъствие в нашите магазини беше най-голямо, а от днес ще е още по-видимо заради хубавата кампания, която екипите ни създадоха. За нас е удоволствие да намираме още български партньори, а за мен тази кампания е началото на нещо наистина голямо и значимо за всички" - коментира генералният директор на “Максима България" Петър Павлов

Във веригата магазини T Market и техните 85 магазина в цялата страна се залага от години на българското присъствие, а мерките на правителството в подкрепа на български производители и фермери, бяха в тон с политиката, която компанията следва от години.

100% българско телешко и 100% свинско месо, над 80% свежи български храни и голямо разнообразие от български доставчици на млечни продукти са само част от дългогодишната инвестиция на веригата в българското.

Кампанията на T Market “Избери България" има за цел да мотивира и насочи потребителите да избират български продукти и по-специално - продукти от региона им в ежедневното си пазаруване.

“Освен, че помагаме на българските производители да се справят с кризата, ние помагаме и на клиентите си да намерят лесно наистина качествени стоки от родния им край или просто български, наши си. Помните как имаше време, когато всичко от чужбина беше най-желано и модерно. Изключително се радвам, че това време мина, защото българските производители отдавна работят на световно ниво, със световни сертификати, но доскоро не бяха най-предпочитания избор на хората. Въпреки това, ние от много години залагаме на български стоки, защото вярваме, че те са качествени и на добри цени. Дори приехме българското присъствие в магазините ни и като наша мисия. А тя от днес съвсем официално се нарича “Избери България"" - коментира старта на кампанията Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България"

T Market беше първата верига за продажба на дребно, която пусна свой онлайн магазин. В условията на криза и извънредната обстановка в страната, веригата за минимално време успя да подкрепи клиентите си по този щадящ времето и здравето на хората начин. В онлайн магазина T MARKET може да бъде намерено богато разнообразие от висококачествени стоки на ниски цени.

T Market присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2 200 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).