Свидетел на трагедията в Стара Загора: Човекът изохка "Обраха ме, обраха ме!"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:49 / 17.03.2017
15625
Мъжът, който се самоуби показно пред Общината в Стара Загора днес малко след 11,30 часа, бил обявен от снощи за местно издирване по желание на близките му. Той е на 51 години и не е криминално проявен. Не е работил никога в органите на МВР, каквато информация се появи неофициално преди това. Това съобщи пред журналисти директорът на ОДМВР в Стара Загора старши комисар Николай Кирков. 

Той обаче категорично отказва на този етап да съобщи името на самоубиеца. Според хора, които го разпознали, той се казва Мариан и работел като охранител. Бил женен, с 2 деца. По данни на полицията мъжът се е прострелял със законно притежаван пистолет "Берета", уточнява "24 часа".

Проехтяли са два изстрела, вероятно с първия мъжът не улучил, с втория се е гръмнал в главата. Макар в обедния час на площада да е имало и други хора, никой друг не е пострадал. 

Свидетел разказа, че човекът минал покрай него и направил жест с протегнати напред 2 пръста, все едно държи пистолет. Изохкал "Обраха ме, обраха ме!", но свидетелят не му обърнал внимание и отишъл да разговаря с приятели в съседния парк. През това време самоубиецът стигнал до югоизточния край на площада пред Общината и се прострелял. 

Една от версиите е, че мъжът имал лични проблеми. Близките му се притеснили за него, когато изчезнал от къщи заедно с пистолета си. Тялото на мъртвия престоя на площада, завито с брезент, около 2 часа. През това време дознатели направиха оглед на местопроизшествието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Задръстване на АМ "Тракия" заради катастрофа
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Искри и една обидена в попфолка заради песента на нарязаната Дебо...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Без реклами на хазарт в медиите, засега
Правилото 20-20-20 при работа на компютър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).