Сузанита: Ако нямах печалба, нямаше и час да прекарам в тъпия Инстаграм, където нищо не е реално

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:01 / 06.05.2021
50741
Зловещата история на Санди, Марина и Мая успя да разтърси из основи Сузанита. "Затворих се и ревах, след като чух публикуваните записи, на които се чува как бащата ги удря, детето крещи, това са абсурдни неща. А още по-абсурдното е, че това не е единичен случай, те са много и никой не взима мерки", сподели младата изпълнителка, която дава гласност на случая.

От няколко дни в интернет пространството най-обсъжданият живот е този на млада жена, малтретирана от години от мъжа си. Освен нея той бие и двете й дъщери. Покъртителната реалност от живота на Мая успява да жегне Сузанита, която разбира за ужасите от своя позната.

"Моята позната е успяла да се свърже с Мая и тя й е казала следното: "Да направим подписка за хората, които не могат да дойдат на протеста пред съда. Искам да се вдигне много шум. Недопустимо е решението на съда да оставя децата насаме с бащата, всички да разберат какви доказателства отказват да приемат". Аз призовавам повече хора да се подпишат, за да могат да помогнат на Мая", споделя сблъсъка си с реалностите в България Сузанита.

"Винаги се опитвам да помагам с каквото мога, в случая не знам какво конкретно мога да направя. Публична личност съм и мога да дам гласност", казва още Сузи пред "България Днес". "Чудя се докога хората в България ще подкрепят насилници и манипулатори и ще обвиняват жертвите в "невменяемост", като от километри си личи за какво става въпрос", ядосва се на несправедливостта певицата.

Младата певица често е съпричастна към различни житейски несполуки, но този път тя казва, че разказите на насилваната Мая и дъщерите й я провокира да моли сериозно за подкрепа.

"Знам, че всеки иска да сложи розовите си очила особено когато влиза в инстаграм през обедната си почивка и самият той има достатъчно проблеми и драми в живота. Знам, че на хората им писна да ги заливат с трагедии в социалните мрежи и да се чудят истина ли са, или не. Знам колко енергия и нерви изисква да седнеш и да проявиш емпатия за чужд човек, когато на теб лично ситуацията ти е непозната. Знам как всяко съзнание би игнорирало нещо толкова ужасно", пише в дълго послание дъщерята на Орхан Мурад, която призовава феновете си да помогнат на младата жена и нейните момиченца.

Самата Сузанита е преминала през изключително тежки периоди в живота си, макар да е едва на 18 г. Тя признава, че никога не е изпадала в ситуации да бъде малтретирана физически, но във всичките си връзки се е чувствала тормозена психически. Именно това я прави толкова съпричастна към проблемите на околните. "Искам да ви провокирам да се замислите и да отворите очите си за стойностни каузи като тази, която споделих в тази толкова нарцистична онлайн платформа", обяснява действията си певицата.

Сузи признава, че не би прекарала и час в социалните мрежи, ако няма лични дивиденти от това, и зове платформите да се използват по предназначение, не за нарцистични лъжливи публикации, а за помощ на хора в нужда. "Много често се замислям и ако реално нямах дивиденти (чисто от финансова гледна точка), нямаше и един час да прекарам в тъпия инстаграм, където няма нищо реално и хората нямат никакви проблеми, липси и знаят и могат всичко", завършва апела си Сузанита.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).