Страшна трагедия! Четирима футболисти загинаха край Горна Студена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:35 / 13.09.2018
22763
Четирима младежи загинаха при тежка катастрофа между лек автомобил и ТИР, съобщава БНР. Уточнява се, че трагедията се е разиграла на пътя между Плевен и Русе в района на свищовското село Горна Студена. Четиримата младежи, загинали при инцидента, който е станал снощи, са на възраст между 18 и 20 години. По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил.

Четиримата загинали в жестоката катастрофа край село Горна Студена са футболисти, пише "Блиц". Свирепият инцидент в полунощ отне живота на Димитър Кушев, Георги Вълчев–Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Ивов.

Сблъсъкът е бил между ТИР и лека кола БМВ. Автомобилът е собственост на Ивов, който е юноша на Етър. И четиримата загинали са играчи на третодивизионния Павликени.

Според полицията български ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак "стоп“. Нарушението на правилата за движение се оказа фатално за момчетата. ТИР-ът е пътувал за Русе.

Автомобилът е открит на около 50 метра след първоначалния удар. Смачканият автомобил се е наложило да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).