Стартира дарителска кампания в подкрепа на 17-годишен ученик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:46 / 19.05.2017
2205
Стартира дарителска кампания в подкрепа на 17-годишния Николай Траянов Иванов, който се нуждае от операция за отстраняване на туморно образование на назофаринкса и етмоидалните синуси, което навлиза в мозъчната обвивка и притиска окото. 

Приятели и съученици от ПГПЧЕ "Никола Вапцаров" Шумен се обединиха около идеята да помогнат на семейството на Ники в организацията по събиране на средства за лечението.

Диагнозата е поставена след множество направени изследвания. Установено е, че операцията не може да бъде извършена в България. След консултация, проведена с клиника "Медикал Парк" в Турция, е налице съгласие да бъде направена необходимата операция. 

Специалистите обещават пълно излекуване на Ники, но сумата е непосилна за семейството. По първоначални разчети на клиниката процедурите преди операцията и самата операция ще струват около 65 000 лв. Няма разчет колко средства ще са необходими за престоя в болницата и как ще продължи следоперативното лечение.

Кутии за дарения ще бъдат поставени в училища, търговски вериги и институции. Съучениците и приятелите на Николай ще организират различни благотворителни прояви.

Ако се окаже, че парите, събрани до момента не достигат, кампанията ще бъде подновена отново. Ако сумата е достатъчна и останат средства по сметката на Ники след приключване на лечението му, близките на момчето уверяват, че средствата ще бъдат прехвърлени за друг нуждаещ се.

За всеки, който желае да помогне на Николай да се излекува, е отворена дарителска сметка към УниКредит Булбанк:

IBAN: BG49 UNCR 7000 1522 9531 20

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Николай Траянов Иванов

Пълна информация на Facebook страницата "Помощ за Ники/Help for Niki", която ще информира за хода на кампанията.

Телефони за връзка с организаторите на кампанията: 0898884557; 0885649503 

Координатор: Камелия Митева леля на Ники


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).