Собственик на автомобил осъмна без номера и с оставено послание на предното стъкло

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
16:38 / 01.02.2022
208659
Собственик на автомобил публикува разгневено съобщение във Фейсбук, научи Sofia24.bg.

Постът гласи: "Оставяш си колата и след седмица без номера. Че си взел на някого частното паркомясто". Това написа потърпевшият гражданин в групата "Забелязано в София". 

Това се е случило в столичния квартал ж.к. Гоце Делчев.

От снимката се вижда, че автомобилът е със свален номер, а на предното стъкло е изписано върху снега - "Не паркирай тук".

Ето какво пишат хората под публикацията:

- Същото ми се случва пред същия блок (доколкото виждам), даже с боя ми я бяха заляли. Явно някой се мисли за повелителя на паркинга между панелките и не му харесва да се застоява кола няколко дни непомръдната, може да си има и списък;

- Простотия до шия! Имаше един много хубав филм с Парцалев от 70-те години, в който негов съсед си бе очертал паркомясто пред блока и той му се чудеше на нахалството. Смятайте откога е този селски манталитет на българина да загражда, да завзема и да се разпорежда с нещо, което не му принадлежи;

- Посегателството върху чужда собственост е доста глупаво деяние, защото колкото и неправилно да е едно паркиране, то е административно нарушение, докато драскането, чупенето, дупчене на гуми и т.н. се преследва по наказателният кодекс.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка в парка
Вдигат определени пенсии
Жълт код за проливни валежи и гръмотевици е в сила за 2 области
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).