Слънчево и топло ще е днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:58 / 20.05.2017
2006
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. Започналото от североизток увеличение на облачността ще продължи, а след обяд над планинските райони в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. В отделни райони ще превалява краткотраен дъжд, а през предстоящата нощ превалявания ще има на много места в страната. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, който привечер ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са между 22° и 27°.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще се понижава.

Над планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността, значителни в следобедните часове. На места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен запад-северозападен вятър, по високите и открити части - временно силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 8°.

Над Черноморието ще бъде с променлива, често значителна облачност. На отделни места ще превалява краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен предимно западен вятър. Максимални температури на въздуха: 17°-20°. Температурата на морската вода е 17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).