След приказната сватба - нов повод за щастие в семейството на Доган

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:35 / 02.11.2020
85481
Сватбата на сина на Ахмед Доган Демир и майката на детето му Памела се нарежда сред най-стилните ВИП тържества на годината. Двамата си казаха "да“ на 10.10.2020 г., а две седмици след това снахата на Сокола публикува и младоженската им фотосесия.

Чрез красивите фотографии тя намекна безмълвно, че почетният председател на ДПС съвсем скоро ще стане дядо за втори път. На една от снимките заедно с Демир са образували сърце от ръцете си върху коремчето на красивата булка, което е изпъкнало съвсем леко, защото тя е все още в начален етап на бременността си.

Очакването на втори наследник подтикнало младото семейство да узакони връзката и чрез брак, а фактът, че Памела пожела сватбата да бъде в съвсем тесен кръг и прекара празненството предимно седнала, вече има своето обяснение. Все пак тя искала да изглежда добре като булка и затова с Демир организирали по най-бързия начин церемонията, нищо, че при първата си бременност бившата гимнастичка качи по-малко от 10 кг.

Първородният внук на Ахмед Доган се роди на 13 декември 2018 г., а след месец и половина ще навърши 2 годинки. Родителите му го нарекоха Адмир, а снахата на Сокола неотдавна призна, че името са избрали съвсем случайно, но държали да започва с буквата "А“, за да се знае, че е кръстен на дядо си. Все още Памела и Демир не са признали какъв е полът на бебе №2, но и тя, като всяка жена, мечтаела за момиченце. Тъй като снахата на Доган е страшно привързана към своя баща – футболния мениджър Николай Жейнов, вероятно ще му отдаде честта второто ѝ дете да бъде кръстено на него.

Макар да е красавица от богато семейство, снахата на Ахмед Доган не ползва услугите на бавачки и детегледачки и се грижи напълно сама за сина си Адмир. И с второто дете планирала да е така, като отново искала да роди по естествен път, защото след първото раждане се възстановила напълно буквално за седмица.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).