Слави Трифонов с ново "избухване" във Фейсбук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:52 / 10.07.2018
55346
"От няколко дни българските медии следят с огромен интерес и с огромно вълнение спасяването на блокираните в пещера тайландски деца. В това, разбира се, нямаше да има нищо лошо, ако в същото време същите тези медии не бяха забравили българските деца. Майките на децата с увреждания у нас вече 40 дни протестират с палаткови лагери. Колкото повече се увеличават палатковите лагери из цялата страна, толкова повече намалява интересът на медиите към протеста на майките. По-удобно и лесно е да се отразят тайландските деца. Там няма нужда да се пращат репортери с камера и микрофон, няма нужда да се задават въпроси, всичко пристига по световния видеообмен". Това написа Слави Трифонов във Фейсбук и продължава:

"У нас всичко е точно. Даже няма проблем, че заместник-социалният министър Султанка Петрова, която трябва да решава проблемите на хората с увреждания, се занимава с... охранителна дейност. Бившата фирма на Султанка, сега под управлението на нейния съпруг и нейния зет, пази нощем Партийния дом – бъдещия български Парламент. Въобще, в тая държава от Султана до Султанка – все охранители. 

Национално представителните организации на хората с увреждания обаче нямат проблем с охранителя Султанка. Днес 11 от тези организации защитиха заместник-министъра от квотата на ВМРО с нарочно писмо, разпространено от пресцентъра на... ВМРО. Явно ръководствата на част от тези организации не бранят само държавната политика на нищо правене в социалната сфера, но бранят и частни партийни интереси. "Субсидиите и европарите са ни скъпи“, това трябваше да напишат тези организации, ако искаха да са честни. 

Има ли кой да попита какво правят депутатите, освен че празнуват рождени дни с торта със златна глазура, парламентарен звънец и 500-еврови банкноти? Работят ли по трите закона за хората с увреждания? Или пък спешното приемане на лобистки закони и закони на Пеевски са с приоритет? Да не би пък да се чака завръщането на Цветан Цветанов от Конференцията на мозъчните тръстове във Вашингтон? А сега... Гледайте продължението на емисията със спасяването на тайландските деца".

Виж коментарите (4)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).