Слави Трифонов пръска луди пари за "Ку-Ку бенд"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:07 / 22.02.2021
21336
Ценителят на редките музикални инструменти Слави Трифонов продължава да радва музикантите от "Ку-ку бенд". До този момент Дългия е пръснал повече от 80 хил. лева за подчинените си, показват простите сметки. Той продължава да вади от джоба си колосални суми, за да притежава бендът му най-доброто.

Поредният, получил скъп подарък от дългогодишния си шеф, е Илия Илиев. Професора, както го наричат всички, се радва на уникален музикален инструмент - много редкия и скъп тарогато, за който Трифонов е броил колосалните 16 хил. лева. Инструментът е изработен във фабрика в Унгария от бразилско розово дърво - скъпо за обработване и трудно за изработка. Музикалният духов инструмент е със солидно сребърно покритие. Той е изработван специално за Илия Илиев в продължение на шест месеца.

Богът на кларинета съвсем не е единственият, поглезен от Слави с колекционерски инструмент. Малко преди него китаристът на "Ку-ку бенд" Цветан Недялков получи китара, обсипана със скъпоценни камъни и изработена от най-висок клас кленово дърво. За нея Дългия се включва с търг за един от 135-те инструмента и успява да се сдобие с един от тях. В Лондон цената й започва от 20 хил. лева. Китарата със скъпоценни камъни не бе първата скъпоструваща в колекцията на Цецо. Преди това той получи и една от китарите на Дейвид Гилмор от "Пинк Флойд", която Слави отново закупи на търг.

Барабанистът на "Ку-ку бенд" Венко също е щедро зарадван от Слави. Той взема барабани от кленово дърво срещу колосалната сума от 17 000 американски долара. Венко от години свири на най-доброто, но скъпоструващите ударни инструменти са короната в колекцията му. За да може барабанистът да се сдобие бързо с тях, Слави доплаща солидна сума, за да изпревари всички 59 чакащи в списъка.

Дългия не забравя и Йордан Йовчев - Гъмзата, който получава тромпет, изработен по специална поръчка от известен холандски производител. Гъмзата чака около седем месеца, за да се сдобие с него, а цената му бе 6 хил. евро, съобщава "България Днес".

Слави държи музикантите от "Ку-ку бенд" да притежават най-доброто, което може да се намери на пазара. Дългия не жали средства, когато става въпрос за хората, които вече години наред работят за него. По този начин Трифонов не само показва благодарността си към тях, но и е единственият българин, отделил космически суми, за да се сдобие с колекционерските музикални инструменти.

Виж коментарите (5)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).