Скандалният Георги Софкин за постоянно в ареста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:31 / 12.05.2017
20670
С постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" се сдоби скандално известният участник в телевизионния Биг Брадър през есента на миналата година Георги Софкин. Бившият вече президент на организацията на малките хора в България влезе зад решетките заради поведението си в сградата на старозагорския окръжен съд на 21 април, пише "Монитор". 

На тази дата високият едва 136 см 57-годишен мъж нахлул в една от канцелариите и настоял да му бъдат върнати незабавно отнети при обиск в жилището му вещи. След отказ на служителката да съдейства и обяснението й, че обискът е бил разпореден в рамките на досъдебно производство срещу него, Софкин се разкрещял:"Комунистически боклук, парцал, смотла!", "От понеделник да те няма! Пиши си молбичката, боклук комунистически! Уволнена си!". Наложило се да бъдат извикани служители на съдебната охрана и униформени полицаи, които го задържали за 24 часа по закона за МВР, образувано е било и бързо производство. Първоначално районният съд прецени, че хулиганствалият миньон ще бъде с мярка "домашен арест", но от Окръжната прокуратура атакуваха определението и се наложи ново заседание. То се проведе на 12 май, след като медицинските прегледи не откриха опасно за здравето заболяване. 

От Районна прокуратура - Стара Загора уточняват, че към момента Софкин е с чисто криминално минало, но срещу него се водят серия досъдебни производство за престъпления от общ характер: хулиганство, принуда и злоумишлени обаждания на телефон 112.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).