Скандална чалгаджийка влиза в "Като две капки вода"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:41 / 17.01.2020
17370
Любимото шоу на България "Като две капки вода" се завръща през февруари. Най-голямата загадка винаги са имената на участниците. За новия осми сезон знаем, че ще има седем звезди и един фен. Със сигурност ще бъде огромно шоу с присъствието на толкова скандална и противоречива личност, която където и да се появи прави пожар от емоции. 

Позабравената фолкпевица Луна е получила покана да се включи в рейтинговото шоу на Нова телевизия. Певицата от няколко години чакала тази покана, но сега опитвала да си договори по-голям хонорар, обевайки да направи зрелище за зрители и публика. 

За никого не е тайна, че Луна е добър музикант и може да изпее всичко, а от изявите й в "Биг Брадър" я видяхме и като перфектна актриса, така че лесно би могла да се превъплъти в чужда кожа. В медийното пространство упорито се тиражират още две имена като евентуални участници в шоуто. Става въпрос за актьора Димо Алексиев и певицата Дивна, които взеха участие и в "Маскираният певец", пише "Блиц".

За първи път в предаването наред със звездите на сцената ще се качи обикновен човек, който през целия сезон ще пее рамо до рамо с тях. До момента изпратените кандидатури са 1216, а крайният срок за желаещите изтече днес. 

"Изгледали сме всички видеа до момента, аз, Влади, Кико, нашия режисьор, и Дони, който е музикален продуцент на формата, ще изберем тримата най-добри участници, които ще бъдат обявени другата седмица. Ще отворим линиите за гласуване, а зрителите ще имат последната дума за избора на 8-мия участник в новия сезон на "Като две капки вода“, разкри продуцентът Маги Халваджиян.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).