Шуменец се качи в джипа на пиян приятел и е на път да плати с живота си

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:57 / 17.08.2020
2564
38-годишен шуменец е с опасност за живота след пътнотранспортно произшествие. В 03:08 часа на 16 август в дежурната част на областната дирекция е приет сигнал за катастрофа по пътя Шумен- Силистра, близо до разклона на село Тимарево. На място пътните полицаи установили, че 34-годишен мъж от София бил зад волана на "Фолксваген Туарег“.

Поради движение с несъобразена скорост на десен завой загубил контрол над автомобила, излязъл вляво по посока на движението си и се преобърнал извън пътя. В МБАЛ "Шумен" е откаран пътникът от автомобила, 38-годишен мъж от Шумен. След преглед е установена черепно-мозъчна травма, мозъчен хематом и фрактура на 10 ребро вляво. Настанен е в болничното заведение с опасност за живота

Водачът бил без наранявания. Тестван е с дрегер, който отчел 1,07 промила алкохол. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За причиняване на телесна повреда след употреба на алкохол и ПТП е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).