Шокиращо видео: Рапъри пикаят до знакови сгради в София пред погледа на полицаи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
12:46 / 30.03.2017
13154
Скандално видео разтърси социалните мрежи. Няколко дена след парламентарните избори старозагорските рапъри Зипо и Слаш публикуваха в официалния си профил скандален клип, озаглавен "Да ви пикам на институциите".

Във видеото двамата са голи до кръста и извършват физиологичните си нужди точно пред знакови места за българската държава - Народното събрание, Съдебната палата и храм-паметника "Александър Невски".

Най-стряскащото на клипа е факта, че покарай тях минава патрулка, но никой не им прави забележка. За да обяснят действията си изпълнителите публикуваха пост, който бързо набра популярност.

Ето какво написаха: "Държавата ни става от зле, по-зле. Икономика - на тъмно, корупцията - на светло, но няма осъдени? Изчезнаха милиарди от КТБ, но пак няма осъдени. Гласувахме за референдума-няма референдум. Правихме протести - глас в пустиня. В правителството - нов бардак със стари к*рви. Дори църквата се е покрила и не е активна страна в обществото, напълни се и там с дупедавци. До там стигнаха, че цензурираха и "Шоуто на Слави". Какво остава за нас? А най-интересното е, че снимахме безпрепятствено пред погледите на апатични служители на реда и случайни минувачи?! Тези снимки са нашият протест срещу всички неработещи институции! #ДаВиПикамНаИнституциите."


Виж коментарите (35)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).